Danskurs pris?

Hitta prisvärda kurser

Få priserbjudanden på danskurser  * Vi delar inte din information.
  Dansa Folkdans

  Har du alltid varit intresserad av att lära dig dansa? Eller vill du kanske bättra på de danskunskaper som du har? Vi oss kan du enkelt och smidigt boka danskurs och bland annat lära dig dansa folkdans.

  Om du inte har dansat tidigare eller vill lära dig en helt ny dans, får du prova att dansa gratis. Vi erbjuder en gratis lektion för att du ska kunna bilda dig en uppfattning om dans i allmänhet är något för dig. Det samma gäller om du vill prova på en ny dansstil innan du anmäler dig till en längre kurs.

   

  Dansa Folkdans

  Kontakta oss för att få uppgifter om hur mycket en danskurs kostar och vilka kurser som ingår i vårt utbud

  Om du har några frågor gällande priserna för våra danskurser är du självklart välkommen att kontakta oss för att få mer information. Det kostar inget att fråga och du förbinder dig inte till något vidare köp när du ställer en fråga om prisuppgifter för någon av de kurser som vi erbjuder.

  Vitsord från våra kursdeltagare

  Jag har dansat lindy hop nästan hela livet, men efter en skada kunde jag inte fortsätta. Tango kändes som ett bra alternativ och jag kan inte annat än ösa beröm över den mycket professionella instruktören.
  Bjarne K.
  Hobbydansare, Halmstad
  Jag var nyfiken på tango och bestämde mig för att boka en prova på lektion. Fick ett mycket professionellt bemötande och har absolut ingenting att klaga på. Det blir mer tango!
  Bella S.
  Tangodansare
  Jag började tappa motivationen och behövde prova något nytt. Tango var helt okänd mark för mig men efter en prova på-lektion var jag helt såld.
  Ali M.
  Professionell tävlingsdansare

  Anlita oss för glädjefyllda danskurser

  Våra instruktörer är aktiva och professionella dansare

  När du anlitar oss för en fri tangolektion kan du känna dig helt trygg med att du får en lektion som är anpassad efter dina förutsättningar. Vi hjälper så väl nybörjare och de som har dansat lite som professionella dansare som behöver hjälp med att finslipa tekniken. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka kurser vi har att erbjuda!