Hoppa till innehåll

Danskurser

Hitta rätt danskurs för dig

Salsa

Salsakurs

Vi har salsakurs för nybörjare så väl som fortsättningskurser. På nybörjarkursen lärs de grundläggande stegen och rörelserna ut i ett lugnare tempo. Har du dansat salsa tidigare men behöver friska upp kunskaperna löser vi självklart det också.

Läs mer om salsakurs

Tangokurs för ungdomar och vuxna

Lär dig dansa som de gör i Argentina. En tangokurs passar dig som lära dig en dansstil med mycket passion. Vi har två kurser, en för vuxna och en för ungdomar.

Läs mer om tangokurs

Tango
Salsa

Gammeldans

Har du en passion för gammeldans eller är nyfiken på att lära dig de olika danserna? Vi arrangerar kurser som tar upp de vanligaste danserna som faller under kategorin. Kom och sväng loss i en polka eller hambo.

Läs mer om gammeldans

Vitsord från några av de som har gått våra danskurser

Tack för alla omdömen om danskurser

Jag har velat lära mig dansa salsa hur länge som helst. Nybörjarkursen var helt perfekt och gick framåt lagom fort. Nu väntar jag med spänning på att börja med fortsättningskursen.
Sara S.
Salsa för nybörjare
Efter ett besök i Finland blev jag helt såld på tango. Gick först en nybörjarkurs tillsammans med frugan och sedan fortsatte vi till nästa kurs av bara farten. Vi är nöjda med både kvaliteten och priserna på kurserna.
Orvar M.
Tango fortsättningskurs
Jag har dansat gammeldans tidigare men kände att jag var ganska ringrostig och behövde fräscha upp kunskaperna. Anmälde mig till en nybörjarkurs och hittade snabbt in i danserna igen. Kursen passade mig som handen i handsken.
Yara D.
Nybörjarkurs i gammeldans

Dansa för certifierade instruktörer

Boka en prisvärd danskurs

Den här webbsidan använder kakor för att ge dig en bra användarupplevelse