OM OSS

Dansa Folkdans

Dansskola i Stockholm - kom och dansa med oss!

VÄra erfarna instruktörer pÄ dansstudio i Stockholm har lÀrt ut de flesta former av dans i mÄnga Är. HÀr hittar du ett brett utbud av inspirerande kurser för dansare i alla Äldrar och pÄ olika nivÄer.

Är du sugen pĂ„ att prova pĂ„ att dansa folkdans tango eller varför inte den populĂ€ra dansen salsa? HĂ€r fĂ„r du lĂ€ra dig din favoritdans i en trygg och familjĂ€r miljö med proffsiga lĂ€rare som Ă€r noga utvalda. VĂ„rt fokus ligger pĂ„ kvalitet, dansglĂ€dje och att alla elever, stora som smĂ„, ska kĂ€nna sig vĂ€lkomna in i vĂ„r hĂ€rliga gemenskap.

Prova pÄ gratis

Boka en gratis prova pÄ-lektion

Vill du veta mer om det kursutbud som vi erbjuder? Kontakta oss sÄ svarar vi pÄ dina frÄgor.

Dansa Folkdans



  * Vi delar inte din information.

  Vi inspirerar till dansglÀdje

  Vi som jobbar som danslĂ€rare pĂ„ dansstudio i Stockholm Ă€lskar dans och vi vill att du ska kĂ€nna av det under vĂ„ra klasser. VĂ„rt fokus Ă€r att ha roligt och upptĂ€cka dansen pĂ„ ett lustfyllt sĂ€tt. MĂ„let Ă€r att inspirera eleverna till mer rörelse och vi hoppas att du ska trivas hos oss och utvecklas med hjĂ€lp av vĂ„rt pedagogiska upplĂ€gg som bygger pĂ„ mĂ„nga Ă„rs erfarenhet i dansstudion. Är du redo att utmana dig sjĂ€lv? AnmĂ€l dig till vĂ„r populĂ€ra tangokurs redan idag!

  Dansa Folkdans

  Kurser för alla Äldrar och nivÄer

  VÄrt motto Àr att alla kan dansa och att alla mÄr bra av att dansa. DÀrför erbjuder vi ett utbud dÀr du kan hitta en passande kurs för just dina förutsÀttningar och förkunskaper. Vi erbjuder salsakurs pÄ allt ifrÄn nybörjarnivÄ till avancerad nivÄ. För de allra minsta erbjuder vi knattedans dÀr lek och lust fÄr stÄ i centrum samtidigt som vi övar pÄ koordinerade danser för att bygga en stabil grund inför framtiden.

  Dansskola i Stockholm - vi innehar alla nödvÀndiga certifikat och diplom