Hoppa till innehåll

Salsakurs

Salsa

Söker du en salsakurs i Stockholm?

Har du alltid drömt om att dansa salsa så där hett och sexigt som de gör i en dansfilm? Det är inte så svårt som det ser ut och dessutom en rolig träningsform som får dig att få upp flåset ordentligt.

Hos oss kan du boka en salsakurs i Stockholm och lära dig grunderna i den latinamerikanska dansen.

Självklart har vi även fortsättningskurser för dig som har dansat tidigare och behärskar grundstegen eller som har haft ett längre uppehåll och behöver repetera stegen.

Även om vi är ett stockholmsbaserat företag kan vi erbjuda kurser i salsa dans i närliggande kommuner eller arrangera privata kurser på andra orter.

Salsa

Kontakta oss för prisuppgifter på danskurser

Låt oss lära dig i en salsakurs

Det första kurstillfället hos oss är alltid gratis. Dels för att du ska känna dig trygg med att kursen är den rätta för dig och dels för att vi ska ha en möjlighet att studera dina kunskaper och dela in dig i rätt grupp. Det gäller i synnerhet om du har dansat tidigare.

Erfarna och utbildade instruktörer

Vi har ett stort kundfokus och är mycket måna om att deltagarna på våra danskurser ska vara nöjda. Salsakurserna är inget undantag.

Har du några frågor gällande en kurs eller kursavgift är du alltid välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller mejl.

För att kunna erbjuda de bästa kurserna är samtliga av våra instruktörer aktiva tävlingsdansare eller tidigare tävlingsdansare. Vi anser att det är omöjligt att hålla en hög kvalitet om inte instruktörerna är professionella och välutbildade dansare med en gedigen pedagogisk erfarenhet.

Tack vare vår långa erfarenhet av salsakurs i Stockholm kan du känna dig trygg med att du får det bästa.

Så tycker våra deltagare

Omdömen om vår salsakurs

Jag provade på salsa för skojs skull och har inte ångrat mig en sekund. Det är roligt, ibland krävande, och jag har fått mycket bättre balans och koordination sedan jag började.
Sven Persson
Steg 2 kurs
Kompisgänget skulle åka till Kuba och jag är den enda som inte dansar salsa. Jag gick en nybörjarkurs innan vi drog och jag hade inga problem att hänga med på dansgolven i Havanna.
Kristoffer Magnusson
Nybörjare salsa
När jag tappade träningsmotivationen bestämde jag mig för att prova något nytt. Anmälde mig till en salsakurs på vinst och förlust och blev fast. Jag fick ett mycket professionellt bemötande och vi lärde oss stegen i ett långsammare tempo tills de satt. Supernöjd med allt!
Anna Larsson
Nybörjarkurs

Salsakurs i Stockholm med professionella instruktörer

Lär dig av tävlingsdansare

Utan erfarna och professionella instruktörer är det enligt oss omöjligt att hålla den höga kvalitet som vi eftersträvar. Därför är våra instruktörer utbildade dansare.

En salsakurs utan duktiga instruktörer är inte mycket till kurs. De lärare som Dansa Folkdans anlitar är aktiva tävlingsdansare eller har ett förflutet som tävlingsdansare. De har även genomgått en utbildning i kursledning där även enklare akutsjukvård ingår, allt för att du ska känna dig helt trygg när du deltar på någon av våra kurser.

Den här webbsidan använder kakor för att ge dig en bra användarupplevelse