Hoppa till innehåll

Tangokurs

tangokurs

Professionell tangokurs i Stockholm

Finns det någon bättre träning än en het argentinsk tangokurs? Inte om du frågar oss. Du behöver inte anmäla dig tillsammans med en partner när du går en kurs hos oss, det går precis lika bra att komma själv.

När du anmäler dig till vår tangokurs i Stockholm blir du intervjuad av någon av våra professionella instruktörer

Syftet med intervjun är att kartlägga dina kunskaper så att vi kan placera dig i en grupp som passar den kunskapsnivå som du befinner dig på.

Har du svårt att ta dig till vår lokal erbjuder vi även tangokurs online. Då kan du dansa hemma tillsammans med en vän eller partner.

Tango

Kontakta oss för en prisuppgift

Vi hjälper dig gärna med en tangokurs

Vill du dansa en mindre intim tango kan finsk tango vara ett alternativ. Tillskillnad från den argentinska varianten bygger den finska tangon på fasta rytmfigurer och är lik foxtrot. Det gör att den inte heller kräver lika mycket närhet och intimitet, vilket kan kännas skönt om man inte har en relation till sin danspartner. Av den anledningen ingår båda varianterna i vårt fasta kursutbud.

Vi vill att så många som möjligt ska kunna gå en danskurs och därför är vi måna om att hålla så rimliga priser vi bara kan. Våra kunder är viktiga och vårt mål är att du ska vara nöjd från det att du börjar kursen till det att den är slut.

Instruktörer med mångårig erfarenhet

Våra instruktörer har lång erfarenhet både av att undervisa och dansa. Flera av dem har ett förflutet som tävlingsdansare medan andra är aktiva.

Vi har som krav att alla som jobbar hos oss regelbundet går fortbildningskurser, oavsett om det gäller dans eller att leda en kurs.

Vi anser att det är först när du behärskar något fullt ut som du kan lära ut det. Därför är alla våra instruktörer antingen professionella dansare eller utbildade danslärare. Det gör att du kan känna dig helt trygg med att du får en bra dansutbildning.

Hos oss får du en professionell tangokurs i Stockholm till ett bra och förmånligt pris.

Så säger våra tidigare deltagare

Omdömen om vår tangokurs

Jag har alltid drömt om attt dansa tango men det tog tid innan jag hittade en instruktör som kändes bra. Kan rekommendera Dansafolkdans.nu, de ger en bra översikt över utbudet.
Anki F.
Tango för nybörjare
Jag har dansat i många år. Rekommenderar alla att boka via en seriös arrangör som vet vad kursdeltagarna förväntar sig. Mycket bra priser och verkligt fantastiska instruktörer på alla nivåer!
Fransisco Santos
Tango 3
Jag har enbart bra saker att säga om Dansafolkdans.nu. Att dansa är en passion och det har teamet verkligen förstått. Jag rekommenderar alla som vill dansa tango att boka en kurs.
Tanja Alto
Argentinsk tango

Tangokurs i Stockholm med professionella instruktörer

Professionella dansare med lång erfarenhet

Oavsett om du anmäler dig till en kurs i att dansa folkdans eller någon annan av våra danskurser, har du professionella och utbildade instruktörer.

När du går en kurs hos oss är du försäkrad via vår företagsförening och alla våra instruktörer är utbildade i lättare akutsjukvård.

Om du är intresserad av att gå en tangokurs är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har kurser för såväl nybörjare som de som har dansat mer eller mindre tidigare. Oavsett nivå på kursen kan du vara helt trygg med att den instruktör som leder kursen är professionell och utbildad dansare.

Den här webbsidan använder kakor för att ge dig en bra användarupplevelse