Hoppa till innehåll

Gammeldans

Salsa

Gammeldanskurs - vad ska du tänka på?

En nybörjarkurs gammeldans är perfekt för dig som inte har dansat tidigare, eller som har dansat någon annan dans men inte kan stegen i gammeldans. Våra professionella instruktörer anpassar tempot efter gruppens nivå så att alla får med sig de kunskaper som behövs.

En gammeldanskurs kan omfatta en eller flera av de danser som ingår i vår kultur och tillhör vårt kulturarv.

Vår målsättning är att kunna erbjuda kurser som omfattar samtliga danser och att våra deltagare ska känna att de som minst kan grundstegen i varje dans när nybörjarkursen är klar.

Kännetecknet för folkdans är att den traditionella dansen har en lokalt förankrad form och utförande. Polska dansas över hela världen men har stora regionala skillnader i utförandet.

Salsa

Kontakta oss om kurskostnader

Kurs i gammeldans till bra pris

Svensk gammeldans är en del av vårt kulturarv och värt att bevara, men om ingen fortsätter att dansa så kommer danserna dessvärre att dö ut. Bortsett från det är dans en utmärkt motionsform för både unga och gamla, så vi vill gärna dra vårt strå till stacken gällande folkhälsan. Därför erbjuder vi nybörjarkurser och forsättningskurser i gammeldans och folkdans till rimliga priser. Det enda du behöver göra är att anmäla dig till valfri kurs.

Vi är måna om att våra kursdeltagare ska vara nöjda och därför bjuder vi alltid på första kurstillfället för att du ska kunna avgöra om du tycker dans är roligt. Om du inte tycker att de traditionella danserna är något för dig kan du i mån av plats byta till en annan danskurs.

Erfarna och professionella instruktörer

Alla våra instruktörer är professionella och utbildade dansare och pedagoger. Samtliga är aktiva tävlingsdansare eller har ett förflutet som tävlingsdansare.

De kurser som ingår i vårt sortiment har vi tagit fram tillsammans med våra instruktörer för att kunna erbjuda det bästa.

När du anmäler dig till någon av våra danskurser får du alltid det första kurstillfället gratis. Om du är nybörjare får du en chans att känna efter om dans eller dansinriktningen passar dig. Har du erfarenhet sedan tidigare använder vi första kurstillfället att placera dig i en grupp med rätt nivå.

Våra instruktörer ser till att din gammeldanskurs garanterat blir till en glädjefylld och oförglömlig upplevelse.

Så här tycker våra tidigare kursdeltagare

Omdömen om vår kurs i gammeldans

Jag har varit sugen på gammeldans länge men inte kommit till skott. Fick ur tummen och anmälde mig och det är det bästa jag har gjort. Instruktörerna är professionella och tålmodiga.
Calle N.
Steg & kurs
Det var härligt att få skaka liv i de gamla kunskaperna igen. Folkdans är underbart och ännu härligare blir det med duktiga instruktörer. Jag kan inte vara nöjdare än jag är.
Margareta K.
Fortsättningkurs folkdans
Jag har saknat dansen och nu fick jag chansen att lära mig mitt nya hemlands danser. Jag fick ett mycket trevligt mottagande och kom snabbt in i gruppen. Dessutom har jag hittat vänner som delar mitt intresse.
Myriam B.
Ungersk folkdans

Gammeldanskurs med utbildade instruktörer

Bara det bästa är bra nog

Det ska vara ett nöje att dansa folkdans och för det krävs det utbildade instruktörer. Alla våra lärare har lång erfarenhet av att tävlingsdansa och undervisa.

För oss är det viktigt att erbjuda det bästa och därför anställer vi bara instruktörer som är eller har varit aktiva tävlingsdansare.

Vi älskar gammeldans och hoppas att du ska känna likadant när du har gått en kurs hos oss. Vår målsättning är att erbjuda danskurser med de bästa instruktörerna och till priser som står sig bra mot konkurrenternas. Om du funderar över något är du välkommen att höra av dig så lotsar vi dig vidare.

Den här webbsidan använder kakor för att ge dig en bra användarupplevelse